In de zomer van 2019 meert de Titanic aan op het Donkmeer in Berlare.
Voel de wind en het water terwijl het onzinkbare schip aan haar eerste en laatste reis begint. Ben jij klaar voor de afvaart? Scheep dan meteen in.

Noteer 22 augustus alvast in de agenda voor de avant-première van Titanic – The Musical. Winnaar van 5 Tony Awards met onder ander Beste Musical, Beste Script en Beste Muziek. Er waren reeds meer dan 800 voorstellingen op Broadway, maar nu komt Titanic – The Musical – eindelijk in Vlaanderen, aan het Donkmeer!

Vergeet Leonardo DiCaprio en Kate Winslet. In deze grootse musicalproductie beleef je de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld: de Titanic.

Aan boord: 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. In openlucht voel je jezelf één van hen. Stap over de loopplank en maak kennis met scheepsdirecteur Ismay die geschiedenis wil schrijven en het schip tot het uiterste drijft, kapitein Smith die de snelheid naar 23 knopen opvoert, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale fout maakte.

Dit is geen cinema. Dit is echt. Reserveer binnenkort je tickets en scheep in voor het meest intense avontuur van 2019.

Hoe kan jij er ook bij zijn?

Deze avond is in samenwerking met Festivaria, waarbij de gehele opbrengst integraal naar projecten en goede doelen gesponsored door KIWANIS Destelbergen gaat. Heb je jouw kaarten al gereserveerd? Nog niet? Dan kan dat via onze leden of via ons contactformulier.