Serviceclub Kiwanis Destelbergen Reinaert helpt en ondersteunt kinderen uit de buurt sinds 1982. Via fundraising events verzamelt de organisatie jaarlijks geld in om sociale projecten en goede doelen te ondersteunen. Echter helpt Kiwanis Destelbergen Reinaert niet enkel financieel: het verwezenlijkt ook enkele kleinere projecten door zelf de handen uit de mouwen te steken.

De voorbije jaren ondersteunde Kiwanis Destelbergen Reinaert kindertehuizen, scholen, opvangcentra en slachtoffers van rampen. De volgende jaren zullen de leden zich blijven inzetten voor goede doelen. Dit deed het dankzij jaarlijkse fundraising events zoals een asperge-avond, twee-jaarlijks Festivaria, de kerststand op de kerstmarkt van Destelbergen, het nieuwjaarsconcert en vele andere activiteiten.

De club is ook een ontmoetingspunt voor leden. Iedere eerste en derde donderdag van de maand, verzamelen de leden in clublokaal de Renard. Het is een kans om de lopende zaken te organiseren, verhalen te delen en nieuwe contacten te leggen.

Hieronder vind je een overzicht van alle fundraising activiteiten.