Kiwanis Destelbergen Reinaert is enorm verheugd om al zijn Kiwanis-vrienden uit te nodigen op ons jaarlijks Nieuwjaarsconcert. Ook dit jaar kunnen we u een knaller van formaat presenteren – The Starlings!

Reserveer snel je kaarten (aan € 50 per stuk, via ons contactformulier), want ze vliegen de deur uit! Kan je er niet bij zijn? Dan kan je ons toch een pleziertje doen door een steunkaart (of meerdere) te sponsoren. Wij bedanken je op onze beurt met 2 flessen wijn, u aangeboden door AD Delhaize Heusden, Destelbergen. Alvast bedankt!

The Starlings is een nieuwe band bestaande uit Tom Dice en Kato Callebaut. Twee singer-songwriters bundelen hun krachten & passie voor muziek én voor elkaar. Ze brengen rootsy popmuziek, met een akoestische feel & harmonieën. Songs met een wortel in melancholie, teksten die op een wijze de val & hoogtepunten van de liefde en het leven belichten.

Tom Eeckhout, beter bekend als Tom Dice, is een jonge singer-songwriter die al kan terugblikken op een rijk gevuld artiestenleven. Hij was succesvol met singles als ‘Lucy’, ‘Utopia’, ‘Sunlight’, ‘Il nous faut’, ‘Out at Sea’ en ‘Me & my guitar’. Hij vertegenwoordigde België voor Eurosong 2010 en eindigde zesde. Hij deed al het voorprogramma van oa. Taylor Swift & Tom Odell, en speelde in Paradiso (NL).

Kato begon haar carrière in 2011, waar ze tweede werd in Idols. Ze bracht 2 albums uit met Sony Music, en bracht enkele singles uit als ‘Flamingo’, ‘Dancing on my own’, ‘Morning Light’ en ‘Justify’. Ze won ‘Zomerhit 2011’ met haar single ‘The Joker’.

The Starlings hebben 3 singles gereleased in 2019 met playlist op oa MNM, Radio 2, NRJ ….. Ze hebben net hun platencontract getekend met Universal Music en zijn te zien in het nieuwe seizoen van Liefde Voor Muziek dat in het voorjaar van 2020 zal te zien zijn op VTM.

Wees er bij, het belooft de moeite te worden!

• Kiwanis Destelbergen Reinaert
nieuwjaarsconcert-2020-starlings-1